ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΤΕΣΑΙΩΝ

"Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.hitwebcounter.com/

Επισκέπτες από την 1/6/2002

Σύνδεσμος Απανταχού Ματεσαίων "Η Αγία Παρασκευή"

Ο Σύνδεσμος των Απανταχού Ματεσαίων "Η Αγία Παρασκευή" ιδρύθηκε το 1926 από Ματεσαίους της διασποράς και ιδίως αυτούς που είχαν μεταναστεύσει στην Αθήνα. Σήμερα διαθέτει δικά του γραφεία στη οδό Σαπφούς 18, στην Αθήνα. Οι δραστηριότητες του Συνδέσμου είναι ποικίλες και διαφορετικές ανάλογα με τη δεκαετία. Σήμερα ο Σύνδεσμος έχει τους παρακάτω στρατηγικούς στόχους :

  1. Να βοηθήσει με τις δυνάμεις του στο να γίνει το χωριό πιο όμορφο, πιο ελκυστικό για να έρθουν οι άνθρωποί του πιο κοντά και να θέλουν περισσότεροι να το επισκέπτονται και για περισσότερες μέρες.

2. Η ιστορική μνήμη πρέπει να καταγραφεί καθώς οι παλιοί φεύγουν και ο κίνδυνος να μην μείνει τίποτα από το παρελθόν είναι ορατός. Να ενισχυθεί η υπερηφάνεια των συμπατριωτών μας και για το σήμερα και για το χθες.

3. Να φέρουμε το χωριό πιο κοντά στους ανθρώπους του απανταχού της γης, για να έρθουν και αυτοί πιο κοντά στο χωριό μας.

Όλες του οι ενέργειες εντάσσονται σε αυτούς τους στόχους.

Εδώ θέλουμε να θυμίσουμε ότι ο Σύνδεσμος δεν είναι Πολιτειακή Αρχή, δεν είναι Εταιρεία του Δημοσίου ή του Ιδιωτικού τομέα και έτσι δεν διαθέτει ικανούς οικονομικούς πόρους. Βασίζεται στην εθελοντική συμμετοχή και η επιτυχία των στόχων του εξαρτάται από την προσωπική προσπάθεια του καθενός και κυρίως τη συντονισμένη προσπάθεια και την οικονομική βοήθεια.

Παρακαλούνται οι συμπατριώτες που θέλουν να βοηθήσουν να ενισχύσουν οικονομικά τον Σύνδεσμο με όποια κατάθεση θέλουν στο τραπεζικό λογαριασμό:
Εθνική Τράπεζα Αρ. Λογ. 077/946187-64

Να μην ξεχνάμε το σύνθημά μας:
Να κοιτάμε περισσότερο τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για την πατρίδα μας από το τι μπορεί να κάνει αυτή για μας.

 

ΔΣ Συνδέσμου Ματεσαίων "Η Αγία Παρασκευή"

14/3/2010

Αρης Κων. Αλεξόπουλος (Πρόεδρος)
Γιώργος Σωτ. Αρούκατος (Αντιπρόεδρος)
Παναγιώτης Βασ.Χρονακόπουλος (Γραμματέας)
Γιάννης Γεωργ. Κουτσιούκος (Ταμίας)
Χριστόφορο Αθαν. Αρούκατος
Σπύρος Χαρ. Τράπαλης
Χριστόφορος Αθαν. Αρούκατος
Νίκος Αναστ. Χριστόπουλος

Θεόδωρος Χρ. Αλμπάνης

Βασιλική Αθαν. Παπαγεωργίου